Over ons

Brenda Steijvers

Aanvoelen wat een cliënt nodig heeft, daarin ligt mijn passie: met hart en ziel mijn werk doen. Om tot een tevreden resultaat te komen combineer ik diverse behandelvormen met elkaar zoals massagetherapie, reflexonetherapie, kleurentherapie en de body-mind-release methode.

 

Zelf groeide ik op in het circus. Een bijzondere manier van leven waarin ik contacten en ervaringen buiten het circus echter steeds meer ging missen. In de periode waarin mijn zoon naar de middelbare school ging ontstond de behoefte om mezelf verder te gaan ontwikkelen. De beslissing om een nieuwe koers te gaan varen buiten de ‘veilige hekken’ van het circus was een enorme stap. Toch besloot ik de sprong in het diepe te wagen. Door mijn interesse in het menselijk lichaam op zowel fysiek als mentaal gebied, starte ik in 2010 aan de 3 jarige HBO opleiding tot Massagetherapeut bij Sonnevelt Opleidingen te Eindhoven. Na diverse vervolgopleidingen te hebben voltooid lag voor mij de weg open om een natuurgeneeskundige praktijk te starten.

 

Eind 2018 maakte ik kennis met de Body Mind Release methode. Als erkend BMR therapeut ben ik nu in staat om de mogelijke innerlijke oorzaken van levensklachten in kaart te brengen. Waardoor er weer ruimte komt voor oplossingen en positieve veranderingen. Je mag mij altijd bellen of mailen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Sinds 2019 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging  CAT (Complementair Aanvullend Therapeuten) en koepelorganisatie RBCZ. Hierdoor komen behandelingen in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding bij veel zorgverzekeraars. (vanuit je aanvullende verzekering) Je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Onder het kopje ‘Body Mind Release’ kun je meer over deze unieke methode lezen. Blogs vindt je op www.bodymindrelease.nl

 

 

image

Peter Los

 

In 2005 besloot ik mijn loopbaan bij de Post op te geven om mijn leven een andere wending te geven. Zodoende ben ik de vierjarige hbo-opleiding gaan volgen voor Massagetherapeut bij Leffelaar Opleidingen te Amsterdam, waarvan ik het examen in 2009 met goed gevolg heb afgelegd. Nadien ben ik mij verder blijven ontwikkelen op het gebied van alternatieve geneeswijzen.  Sinds de start van mijn opleiding ben ik meteen begonnen met het behandelen van mensen door middel van Natuurgerichte Therapie** in  Noordwijk. Inmiddels een paar duizend behandelingen later ben ik nog steeds onder de indruk van het effect van de Traditionele Chinese Geneeskunde op het zelfhelende vermogen van de mens. Het blijft mij grote voldoening geven om iemand middels natuurgerichte therapie aan te sporen zichzelf meer in balans te brengen.

Sinds 2018 ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG)  Hierdoor kunnen de natuurgeneeskundige behandelingen vergoed worden door diverse (aanvullende) zorgverzekeringen. Kijk hiervoor op www.vbag.nl en informeer voor de zekerheid even bij je eigen zorgverzekering of de behandelingen in jouw geval in aanmerking komen voor vergoeding.

 

 

Massage Helmond, Geldrop-Mierlo, Heeze, Nuenen, Someren, Deurne, Noordwijk