Over ons

Brenda Los-Steijvers

Dag mooie drukke jij! Kom even op adem. Bij mij kun je terecht om de verbinding tussen je hoofd en je lijf te herstellen met behulp van massagetherapie en/of de Body Mind Release methode. Je lichaam heeft alle antwoorden… Zelf groeide ik op in het circus, een bijzondere manier van leven waarin ik contacten buiten het circus echter steeds meer ging missen. In de periode waarin mijn zoon naar de middelbare school ging ontstond al snel de behoefte om ook mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Door in Eindhoven de 3 jarige HBO opleiding tot Integraal Massagetherapeut te voltooien bij Sonnevelt Opleidingen, lag voor mij de weg open om een natuurgeneeskundige praktijk te starten. Mijn ervaring is, dat het vaak beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen zijn die zowel bij mannen als vrouwen klachten kunnen veroorzaken. Na diverse vervolgopleidingen te hebben voltooid kwam ik bij de opleiding tot Body Mind Release therapeut in Oss terecht. Als erkend BMR therapeut ben ik nu in staat om de mogelijke innerlijke oorzaken van klachten in kaart te brengen en uit te testen, waarna de cliënt met behulp van unieke loslaatmethodes zelfstandig positieve gevoelens zoals (zelf)vertrouwen, doel, passie, geluk etc, kan terughalen. Kortom, er ontstaat weer ruimte voor levensvreugde. Je mag mij altijd bellen of mailen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Sinds 2018 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging  VBAG en koepelorganisatie RBCZ. Hierdoor komen behandelingen in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding bij veel zorgverzekeraars (vanuit je aanvullende verzekering) Je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Onder het kopje ‘Body Mind Release’ kun je meer over deze unieke methode lezen. Blogs vindt je op www.bodymindrelease.nl

 

 

image

Peter Los

 

In 2005 besloot ik mijn loopbaan bij de Post op te geven om mijn leven een andere wending te geven. Zodoende ben ik de vierjarige hbo-opleiding gaan volgen voor Massagetherapeut bij Leffelaar Opleidingen te Amsterdam, waarvan ik het examen in 2009 met goed gevolg heb afgelegd. Nadien ben ik mij verder blijven ontwikkelen op het gebied van alternatieve geneeswijzen.  Sinds de start van mijn opleiding ben ik meteen begonnen met het behandelen van mensen door middel van Natuurgerichte Therapie** in  Noordwijk. Inmiddels een paar duizend behandelingen later ben ik nog steeds onder de indruk van het effect van de Traditionele Chinese Geneeskunde op het zelfhelende vermogen van de mens. Het blijft mij grote voldoening geven om iemand middels natuurgerichte therapie aan te sporen zichzelf meer in balans te brengen. Begin 2010 ben ik van Noordwijk verhuisd naar Noord-Brabant om te gaan samenwonen met (inmiddels mijn vrouw) Brenda en haar zoon Justin. We werken nu samen met veel plezier in onze praktijk in Geldrop.  Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik echter werkzaam in Noordwijk, waar ik eveneens een sfeervolle ruimte tot mijn beschikking heb.

Sinds 2018 ben ik aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG)  Hierdoor kunnen de natuurgeneeskundige behandelingen vergoed worden door diverse (aanvullende) zorgverzekeringen. Kijk hiervoor op www.vbag.nl en informeer voor de zekerheid even bij je eigen zorgverzekering of de behandelingen in jouw geval in aanmerking komen voor vergoeding.

 

 

Massage Helmond, Geldrop-Mierlo, Heeze, Nuenen, Someren, Deurne, Noordwijk