Onze visie

Brenda Los-Steijvers

Als ik kijk naar de cliënten waarmee ik werk hebben ze vaak één ding gemeen, ze hebben het allemaal heel erg druk. Een drukke baan, zorgen voor de kinderen en daarnaast nog een beetje tijd voor jezelf nemen: het is soms best een klus. De gevolgen worden op den duur zichtbaar als stress gerelateerde klachten: pijnlijke schouders en nekspieren, migraine, slapeloosheid, opgejaagd gevoel, hoge bloeddruk enzovoort. Niet meteen naar beneden scrollen, er zijn oplossingen voor.

Ben je op zoek naar een  plek waar je even tot jezelf kunt komen? Geen drukte: wel rust, aandacht en tijd voor jou alleen. Ik kan je daarbij helpen. Lees even verder…

Pijnlijke schouders en nekspieren worden weer soepel,  je gedachten komen helemaal tot rust. Als we zelf lekker in ons vel zitten zijn we leuker voor onze omgeving, en hebben veel te geven. En van geven worden we gelukkig. Zelf ben ik ook een vrouw met een baan, een gezin èn een missie: Mensen helpen om beter in balans te komen. Heb ik je interesse gewekt? Hieronder lees je meer over mij.

Ik ben opgegroeid in het circus. Het reizen en meerdere keren per week wisselen van plek, heb ik vaak als onrustig ervaren. De zoektocht naar meer rust en balans in mijn leven is begonnen met een afspraak bij de massagetherapeut. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam maakte dat ik me veel meer aangetrokken voelde tot de gezondheidszorg dan het artiesten bestaan. In 2009 besloot ik een andere weg in te slaan. Deze weg leidde naar Sonnevelt Opleidingen, Instituut voor Massagetherapie en Vitaal leven. Hier ben ik de driejarige hbo-opleiding voor Massagetherapeut gaan volgen. In 2012 mocht ik, vol trots, het diploma Integraal Massagetherapeut in ontvangst nemen. Een volwaardige therapievorm die uitstekend samengaat met de meest gangbare medische handelingen.

Sinds 2014 ben ik aangsloten bij de beroepsvereniging BATC als ‘Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut’. De behandeling kan daardoor in aanmerking komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding bij veel zorgverzekeraars (indien je aanvullend verzekerd bent). Je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Aandacht voor jouw klacht(en) staat centraal tijdens mijn werk. Je bent van harte welkom!

image

Peter Los

In 2005 besloot ik mijn leven een andere wending te geven. Zodoende ben ik de vierjarige hbo-opleiding gaan volgen voor Massagetherapeut bij Leffelaar Opleidingen te Amsterdam, waarvan ik het examen in 2009 met goed gevolg heb afgelegd. Nadien ben ik mij verder blijven ontwikkelen op het gebied van alternatieve geneeswijzen.  Sinds mei 2011 mag ik de beroepstitel ‘Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut’ voeren en worden mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Hiervoor is GEEN verwijzing nodig van de huisarts. Informeer hierover bij je zorgverzekeraar (Natuurgeneeskundige consulten) of kijk op de website van onze beroepsvereniging: www.batc.nl Sinds de start van mijn opleiding ben ik meteen begonnen met het behandelen van mensen door middel van Natuurgerichte Therapie** in  Noordwijk. Inmiddels een paar duizend behandelingen later ben ik nog steeds onder de indruk van het effect van de Traditionele Chinese Geneeskunde op het zelfhelende vermogen van de mens. Het blijft mij grote voldoening geven om iemand middels natuurgerichte therapie aan te sporen zichzelf meer in balans te brengen. Begin 2010 ben ik van Noordwijk verhuisd naar Mierlo om te gaan samenwonen met (inmiddels mijn vrouw) Brenda en haar zoon Justin. Samen hebben we besloten om een praktijk aan huis te beginnen voor zowel Huidverbetering als Natuurgerichte therapie. Die plannen hebben we gerealiseerd door onze garage te laten verbouwen tot een prachtige praktijkruimte die rust en warmte uitstraalt. Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik echter werkzaam in Noordwijk, waar ik eveneens een sfeervolle ruimte tot mijn beschikking heb.

Massage Helmond, Geldrop-Mierlo, Heeze, Nuenen, Someren, Deurne, Noordwijk