Nieuws

 

Wil je effectief aan je gezondheid werken? Plan dan minimaal in elk seizoen een behandeling.

 

WINTERDIP? WINTERTIPS

Tijdens de winterperiode staan de Blaas en de Nieren centraal. Verzorg ze dus goed. De functie van je nieren is afvalstoffen uit te scheiden door het bloed te filteren. Ook houden ze ons zout-en vochtbalans in evenwicht. In dit koude jaargetijde is het beter om juist niet teveel te drinken maar wel lekker warm (bouillon, soepen, kruidenthee) Ga meer naar buiten want zonlicht zorgt ervoor dat vitamine D wordt aangemaakt. In de nieren wordt deze vitamine D omgezet in een werkzame vorm. Als de nieren goed in vorm zijn komt ons ware talent naar voren: je hebt moed, kracht, voelt je zelfverzekerd, veilig in jezelf en met de wereld om je heen. De oren zijn voor de nieren de verbinding naar de buitenwereld. Met harmonieuze muziekklanken raken en voeden we onze nieren. Je nieren raken uitgeput door stress, trap dus op tijd op de rem en neem rust! Zoek bezigheden waarvan je kunt opladen. De winter is de tijd van het naar binnen keren, (de natuur laat het ons zo mooi zien) we brengen onze dagen meer binnenshuis door dus lekker cocoonen en ga bijvoorbeeld een uurtje eerder naar bed.

 

In psychologisch opzicht staan de nieren voor de verwerking van onze emoties en gevoelens (water/vocht), voor het filteren en loslaten van (negatieve) gevoelservaringen. Blaas en urineleiders: verdriet en gevoelens van onveiligheid. 

Als de urinewegen tot lichamelijke klachten leiden, dan is dat een teken dat je vast zit in de onderste lagen van jezelf. Je voelt je gekwetst, angstig of verdrietig, en onveilig. Je kent vast de uitspraak “In je broek plassen van angst”. Vaak moeten plassen is een onschuldige kwaal die aangeeft dat er onderhuids van alles speelt wat je op dat moment niet prijs kunt geven. Vraag je dan af welke gevoelens er op dat moment spelen en niet geuit worden.

Mis je veiligheid en geborgenheid in je leven? Misschien is het tijd voor een verandering.

 

 

*De uitzonderlijke Quantum certificatie van Phyto5

Elk product, voorwerpen en alles wat leeft, heeft een trillingsgetal die is uitgedrukt in aantal Bovis (boviswaarde) oftewel levensenergie. Wanneer deze hoger is dan 6.500 geeft het ons energie en zal het ons versterken. Wanneer deze lager is dan 6.500 Bovis zal het ons verzwakken. De hoge Boviswaarde van 18.000 zegt dus iets over de zuiverheid en werkzaamheid van de Phyto5 lichaamsproducten waarmee we werken in onze praktijk. Hightech actieve ingrediënten en Quantum trillingen.

 

MUST HAVES VOOR DE WINTER:

De Yogi Body lichaamsgels en Phyt’Ether serums bevatten zuivere essentiële oliën en actieve ingrediënten en zijn toepasbaar op ‘body en face’. Terecht bijna therapeutische producten. Tijdens het winterseizoen kun je kiezen voor Yogi Body en het Phyt’Ether ‘Water’ om de blaas en nierenergie te balanceren. Bij het openen van de tube komen de heerlijke geuren van jeneverbes en eucalyptus extract je tegemoet. Een boost voor body & mind.

 

 

De Selextremes bad en scrubzouten zijn een onvergetelijke ervaring. De werking is zeer intensief en bestaat uit de zuiverste zouten uit de Zwitserse bergen. Ze bevatten o.a. het anti-stress mineraal magnesium. Neem je liever een douche? Meng dan een handje badzout in je douchegel en scrub je hele lichaam drie tot vijf minuten.

 

Aanbevolen supplementen herfst/winter seizoen:

  • Phytocure Feel Good Magnesium
  • VitamineD

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.