Nieuws

Wil je effectief aan je gezondheid werken? Plan dan minimaal in elk seizoen een behandeling.

Tijdens de herfstperiode staan de longen centraal. De emotie waar onze longen door geraakt worden, is verdriet. Heb je verdriet? Lekker huilen ‘klaart de lucht’ en daarna kunnen wij weer ‘opgelucht’ ademhalen. Ga je ‘met ingehouden adem’ naar je werk? Misschien is het tijd voor een verandering? Let er op dat je veel en diep uitademt, zucht regelmatig eens diep, je voelt dan meteen hoe de spanning oplost.

HERFST ‘MUST HAVES’

Je kunt kiezen voor de Qantum gecertificeerde producten uit de Metaal serie van Phyto5. Deze ondersteunen de longen en brengen vocht, zuurstof en opbouw van mineralen. We geven je hier graag advies over.

* De Selextremes bad en scrubzouten zijn een onvergetelijke ervaring. De werking is zeer intensief en bestaat uit de zuiverste zouten uit de Zwitserse bergen. Ze bevatten o.a. het anti-stress mineraal magnesium. Neem je liever een douche? Meng dan een handje badzout in je douchegel en scrub je hele lichaam drie tot vijf minuten.

* Oligo 5mineralenspray bevat de 5 belangrijkste mineralen zoals magnesium, calcium en zink. Spray deze op je haar, body en gezicht.

* Yogi Body Metaal is terecht een bijna therapeutische product. Stimuleert en ondersteund de veneuze circulatie, voedt en hydratereert de huid. Voor elk seizoen is er een YogiBody.

 

 

  • Aanbevolen supplementen herfst/winter:
  • Phytocure Vitality
  • Phytocure Feel Good Magnesium

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.