Body Mind Release

EERSTE HULP BIJ STRESS

VERLEDEN LOSLATEN, JOUW BALLAST DOMINEERT JOUW LEVEN!

Bewust en/of onbewust kunnen wij last van het verleden hebben. Regelmatig denken we dan terug aan een vervelende gebeurtenis of traumatische ervaring. Gek genoeg hebben wij niet eens zo’n last van de gebeurtenis zelf. We hebben dan last van de beperkende gevoelens en overtuigingen die wij toen aan die gebeurtenis hebben gekoppeld. Zo zeulen wij zomaar een hoop ‘ballast’ met ons mee. Het verleden heeft je natuurlijk ook gevormd tot wie je nu bent. Echter wanneer het jouw leven negatief beheerst en domineert, wordt het wellicht tijd om hier wat aan te doen.

 

 

VASTHOUDEN HEEFT ZO Z’N NADELEN…

Hoe vaak zeggen wij niet ‘‘joh, laat het toch los” Maar hoe laat je los als je ergens emotioneel ondersteboven van bent? Worstel jij hier ook mee? Dan gaat de BMR methode je leven veranderen. Een negatieve situatie vasthouden veroorzaakt stress, hoge bloeddruk en het kost veel energie. Maar misschien nog wel erger is dat je jezelf tegelijkertijd afsluit voor positieve gedachten, gevoelens en ervaringen. Want wanneer je jouw negatieve gedachten voor iemand in stand houdt, ontzeg je jezelf ook de kracht van positief denken. Gevolg; al je emoties worden minder intens en vlakken af.

 

TERWIJL LOSLATEN JUIST ZOVEEL VOORDELEN HEEFT

Het werkt bevrijdend en opluchtend. Het geeft rust. Het ruimt op (zowel in je hoofd als je hart). Je komt weer in een positieve flow. De voordelen van loslaten ervaar je nadat je van de situatie bent losgeweekt. De zware last op je schouders die misschien niet zichtbaar was, voelt wel degelijk als een enorme verlichting. Loslaten betekent simpelweg dat je niet langer vasthoudt wat veel energie kost. Hierdoor ontspan je, ontspant de ander, ontspant de situatie, de ziekte of het conflict en komt er ruimte voor oplossingen en positieve veranderingen.

 

BODY MIND RELEASE (BMR) PAKT DE OORZAAK AAN

BMR is inzetbaar voor velerlei klachten voor jong en oud*. BMR leert je niet omgaan met je problemen. Richt zich niet op het verminderen van symptomen. Met BMR zoek je de oorzaak niet buiten jezelf. Met BMR pak je de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan! En omdat we je leren het zelfstandig te doen krijg je weer grip op jouw leven. Je leert jouw emotionele ballast gericht los te laten en ‘verloren’ positieve gevoelens terug te halen. Onderzoek onder BMR-cliënten laat 93% positieve resultaten zien. De cliënten hadden klachten als:

-stress, spanning en onrust gevoelens

-burn-out

-vermoeidheid

-slapeloosheid

-negatief denken en piekeren

-het gevoel ‘vast te zitten’

-afhankelijkheidsgevoelens

-somberheid

-angsten

*Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

 

BODY MIND RELEASE TRAJECT

Een individueel BMR traject bestaat uit 6 tot 8 persoonlijke sessies van ca 40 tot 60 minuten. Ik leer je hoe je zelfstandig de innerlijke oorzaak van jouw klachten kunt aanpakken. In de eerste sessie bespreken we kort waar jij last van hebt. Niet te lang, omdat praten je problemen niet oplost. We bespreken je verwachtingen en vervolgens leg ik je meer uit over de innerlijke oorzaak van je klachten en de BMR methode. Daarna ga jij er 2x daags gedurende 15 minuten zelfstandig mee aan de slag. Je zult merken dat dit prima te doen is. De beloning voor jouw inspanningen is er ook naar. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventuele vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft. Wekelijks hebben we een afspraak, bespreken we de vorderingen en krijg je nieuw ‘huiswerk’ mee.  Na elke sessie weet je wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is echt al een stuk beter. Je ervaart meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je krijgt meer zin in het leven en je kunt weer genieten. Wanneer je het traject hebt afgerond sta je weer in jouw eigen kracht. De meeste ‘ballast’ ben je definitief kwijt, je kunt niet terugvallen. Je krijgt handvaten om jezelf met deze methode blijvend te ondersteunen. Nu is het zaak om je balans verder te vinden en met vertrouwen je weg te bewandelen.

 

 

 

 

Ben je benieuwd hoe deze methode werkt? Gun jij jezelf 6 tot 8 weken?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking waarin ik jou persoonlijk kan uitleggen wat Body Mind Release voor jou kan doen.

Body Mind Release werkt. Ook voor  jou!

Voor meer informatie en blogs verwijs ik je voor nu naar de website: www.bodymindrelease.nl

Mocht je nog aanvullende vragen hebben mag je mij ook altijd mailen via brendasteijvers@gmail.com of telefonisch 06-51494002.