Noordwijk

Welkom bij onze massagepraktijk in Noordwijk aan Zee    –    door Peter Los

 

Naast mijn werkzaamheden in het Brabantse Geldrop geef ik ook massagebehandelingen in Noordwijk aan Zee. Hier ben ik te vinden in de sfeervolle praktijkruimte op Van Galenstraat 11-a, van dinsdag tot en met donderdag en tevens regelmatig op maandag.

 

Vanaf 1992 heb ik met veel plezier in Noordwijk gewoond en gewerkt. Eerst als postbode, later als massagetherapeut. Ook al woon ik inmiddels samen met mijn vrouw Brenda in het Brabantse Geldrop, nog steeds reis ik wekelijks op en neer naar Noordwijk. Het voordeel hiervan is dat Brenda en ik op deze dagen tegelijkertijd ons mooie vak kunnen uitoefenen in onze beide praktijkruimtes. Bovendien heb ik altijd het “best of both worlds”gevoel… In Geldrop-Mierlo genieten wij van de prachtige heide en bossen. In Noordwijk is het altijd genieten van het strand, de duinen en de zee…

 

Voor het reserveren van een massage kun je mij de gehele week, dus ook ‘s avonds en in het weekend bellen. Indien ik niet direct aan de telefoon kan komen kun je je naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail zodat ik je dezelfde dag nog terug kan bellen (of de volgende ochtend, indien je later op de avond inspreekt).

 

Kijk gerust verder rond op onze website. Meer informatie over behandelingen, tarieven en vergoedingen vind je onder het kopje “Werkvormen”.

 

Wellicht tot ziens!

 

Peter Los

Praktijkadres: Van Galenstraat 11-a te Noordwijk (bij nr 11 achterom)

T 06-20631536    E peterlos@xs4all.nl